آشنایی با انواع برش با اره فارسی بر، ما در این مطلب شما را با انواع برش هایی که می توان با اره فارسی بر داد آشنا می کنیم. در صورتی که به این شیوه ها اشراف پیدا کنید و بدانید که از هر کدام به چه شکل می توانید استفاده کنید سهولت کار برایتان چندین برابر خواهد شد و می توانید به بهترین شکل ممکن از اره فارسی بر استفاده کنید. با ما تا انتهای این مقاله همراه باشید.
انواع برش با اره فارسی بر
برش هایی که با فارسی بر ( how to use a miter saw )می توانید ایجاد کنید به طور کلی به چهار دسته اعم از راسته ، فارسی ، اریب و ترکیبی تقسیم می شوند.با تمامی این تفاسیر امکان دارد نیاز داشته باشید تغییراتی مانند تنظیم گونیا ، تنظیم صفحه مدرج و یا تغییر هر دو را اعمال کنید.
ایجاد برش راسته
منظور از برش راسته، برشی است که به شکل عمود بر الیاف تخته ایجاد شده و حالت ۹۰ درجه دارد. این برش هنگامی که زاویه گونیا و بازویی بر روی صفر و اره در حالت عمودی قرار بگیرد انجام پذیر خواهد بود. شایان ذکر است که از این نوع برش عموما برای کوتاه کردن طول تخته و همچنین ایجاد زوایه ۹۰ درجه در قسمت های کناری قطعات استفاده کرد. برش راستان در صنعت مبل سازی ، کوتاه کردن تخته ، ساخت چارچوب و … بسیار مورد استفاده قرار می گیرد.
ایجاد برش فارسی
برشی هم نام با خود ابزار که توان ایجاد برش هایی زاویه دار بر روی سطح را دارا می باشد. این برش که با تنظیم زاویه مورد نظر بر روی صفحه مدرج انجام پذیر می شود یکی از رایج ترین شیوه ها در کارگاه های ساخت درب و چارچوب می باشد. ( عموم فارسی بر ها قابلیت تنظیم از صفر تا ۴۵ درجه را دارا می باشند)
ایجاد برش اریب
همانطور که از معنای اریب واضح و مبرهن است زاویه برش در راستای محور عمودی و افقی قرار نداشته و به یک سمت ( چپ یا راست ) تمایل دارد. ساخت قرنیز های گوشه دیوار یکی از کاربرد های برش اریب با اره فارسی بر است.
ایجاد برش ترکیبی
برش ترکیبی در واقع مجموعی از برش اریب و فارسی بگونه ای مکمل است. این برش هنگامی مورد استفاده قرار می گیرد که قطعه به شکلی زاویه دار باید بر روی یک سطح قرار بگیرد اما در عین حال با قطعه مجاورش هم باید هم تراز باشد.